top of page
Velkommen til Romsås Janitsjar!

Romsås Janitsjar (RJ) har medlemmer fra hele Stor-Oslo med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. RJ har gjennom snart 40 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip og har lang tradisjon med å arrangere store utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister.

 

Tidligere har vi hatt store dirigentpersonligheter som blant annet Bjørn Morten Kjærnes, Even Kruse Skatrud og Stein Erik Tafjord. Siden høsten 2017 har vi hatt en periode med prosjektdirigenter med blant annet Eckhard Baur og Jarle Storløkken. Etter påske og fram til sommeren har vi et dirigentsamarbeid med Tarjei Grimsby.

 

Vi vil stadig ha nye utfordringer

RJ søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen, nemlig Lyden av RJ. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler. Her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdningsorkestre. Målet er ambisiøst, men RJ har likevel plass til alle – også dem som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause. 

 

Musikken vi spiller

Nøkkelordene på musikken vi spiller er utradisjonelt og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og lyden av RJ.

 

All aktivitet følger ett enkelt prinsipp: å underholde både publikum og egne musikere.   

Vi spiller musikk som både utfordrer og gleder de som hører på oss, og de som spiller hos oss.

 

Gode tilbakemeldinger

Vi får gode tilbakemeldinger fra de som hører og ser oss; enten det er i gata eller på en av Oslos konsertscener. Ta gjerne en titt på noen av tilbakemeldingene her.

 

Vi spiller gjerne for deg

Romsås Janitsjar har lang erfaring med alle typer spilleoppdrag på arrangementer og eventer; fra små til store oppdrag. Ta en titt på noen av våre tidligere oppdragsgivere her, og les noen av tilbakemeldingene vi har fått. Ingen oppdrag er for små, og ingen er for store. Ta kontakt med oss, så ser vi hva vi får til.

 

RJ i sosiale medier

Vi søker å være så synlig som mulig i sosiale medier, og vi er tilstede påflere av arenaene. Du kan følge oss på følgende medier:

 

Felles for alle er at vi kan kontaktes på @romsasjanitsjar, og vi bruker fast emneknaggene (hashtag) #LydenAvRJ og #romsåsjanitsjar. Når du ser og hører oss - enten det er i gata eller på en av Oslos konsertscener, ta gjerne bilder eller film av oss og bruk emneknaggene over.

 

Samarbeid med skolekorps

RJ ønsker også et enda tettere samarbeid med skolekorps. Skole- og voksenkorpsene styrker hverandre, er vår bestemte oppfatning. Vi får låne erfarne skolemusikanter inn i rekkene våre, og musikantene får musikalsk inspirasjon og utfordringer tilbake – inspirasjon og spilleglede som de kan ta med seg hjem til skolekorpset igjen.

                                    

Romsås Janitsjar har medlemmer i alle aldre på alle instrumenter. Vi har alltid plass til flere medlemmer hos oss.  

 

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo; helt fra Hadeland til Holmenkollen og videre. Har du lyst å spille hos oss? Kanskje du kjenner noen som spiller, eller har spilt tidligere og vil ta opp spillegleden igjen? Spiller du i skolekorps og vil prøve deg i et amatørkorps? Eller kanskje du skal flytte til, eller studere i, Oslo? Bli med oss i RJ - vi tar vel i mot deg.

 

Les mer her.

janitsjar, janitsjarkorps, musikkorps, ungdomskorps, skolekorps, korps, romsås janitsjar
bottom of page