Aktuelt fra Romsås Janitsjar

RJ-profilen

janitsjar, janitsjarkorps, musikkorps, ungdomskorps, skolekorps, korps, romsås janitsjar

24.05.2018

Romsås Janitsjar (RJ) har ansatt trombonist og dirigent Tarjei Grimsby som ny musikalsk leder og ser fram til et langt og godt samarbeid med denne dyktige og trivelige musikkpersonligheten.​

En av Norges fremste trombonister

Tarjei Grimsby (født 15. april 1971)...

04.03.2018

Romsås Janitsjar har i en periode prosjektdirigenter - for å utvikle oss enda videre og få nye utfordringer og impulser. Vi stifter bekjentskap med hele fire spennende prosjektdirigenter  i 2017 og 2018.

Romsås Janitsjar ville  prøve ut noe vi ikke har gjort fø...

21.01.2018

Velkommen til Groruddalens nyttårskonsert! Søndag 28. januar 2018.

Bli med oss på å feire det nye året med mange musikalske opplevelser. Nyttårskonserten, det første i sitt slag i Groruddalen, er et samarbeidsprosjekt mellom Grorud skoles musikkorps og Romsås J...

16.12.2015

Romsås Janitsjar er kjent i Oslo og omegn, både for musikken vi spiller og hvordan vi framstår. RJ er et solid janitsjarorkester, med tydelige målsettinger og musikkglede som fenger de fleste. Vi inviterer dere til å dele musikkgleden, enten som støttespiller,...

Flere innlegg >

Please reload

Romsås Janitsjar (RJ) har medlemmer fra hele Stor-Oslo med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. RJ har gjennom snart 40 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip og har lang tradisjon med å arrangere store utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister.

 

Tidligere har vi hatt store dirigentpersonligheter som blant annet Bjørn Morten Kjærnes, Even Kruse Skatrud og Stein Erik Tafjord. Siden høsten 2017 har vi hatt en periode med prosjektdirigenter med blant annet Eckhard Baur og Jarle Storløkken. Etter påske og fram til sommeren har vi et dirigentsamarbeid med Tarjei Grimsby.

 

Vi vil stadig ha nye utfordringer

RJ søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen, nemlig Lyden av RJ. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler. Her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdningsorkestre. Målet er ambisiøst, men RJ har likevel plass til alle – også dem som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause. 

 

Musikken vi spiller

Nøkkelordene på musikken vi spiller er utradisjonelt og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og lyden av RJ.

 

All aktivitet følger ett enkelt prinsipp: å underholde både publikum og egne musikere.   

Vi spiller musikk som både utfordrer og gleder de som hører på oss, og de som spiller hos oss.

 

Gode tilbakemeldinger

Vi får gode tilbakemeldinger fra de som hører og ser oss; enten det er i gata eller på en av Oslos konsertscener. Ta gjerne en titt på noen av tilbakemeldingene her.

 

Vi spiller gjerne for deg

Romsås Janitsjar har lang erfaring med alle typer spilleoppdrag på arrangementer og eventer; fra små til store oppdrag. Ta en titt på noen av våre tidligere oppdragsgivere her, og les noen av tilbakemeldingene vi har fått. Ingen oppdrag er for små, og ingen er for store. Ta kontakt med oss, så ser vi hva vi får til.

 

RJ i sosiale medier

Vi søker å være så synlig som mulig i sosiale medier, og vi er tilstede påflere av arenaene. Du kan følge oss på følgende medier:

 

Felles for alle er at vi kan kontaktes på @romsasjanitsjar, og vi bruker fast emneknaggene (hashtag) #LydenAvRJ og #romsåsjanitsjar. Når du ser og hører oss - enten det er i gata eller på en av Oslos konsertscener, ta gjerne bilder eller film av oss og bruk emneknaggene over.

 

Samarbeid med skolekorps

RJ ønsker også et enda tettere samarbeid med skolekorps. Skole- og voksenkorpsene styrker hverandre, er vår bestemte oppfatning. Vi får låne erfarne skolemusikanter inn i rekkene våre, og musikantene får musikalsk inspirasjon og utfordringer tilbake – inspirasjon og spilleglede som de kan ta med seg hjem til skolekorpset igjen.

                                    

Romsås Janitsjar har medlemmer i alle aldre på alle instrumenter. Vi har alltid plass til flere medlemmer hos oss.  

 

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo; helt fra Hadeland til Holmenkollen og videre. Har du lyst å spille hos oss? Kanskje du kjenner noen som spiller, eller har spilt tidligere og vil ta opp spillegleden igjen? Spiller du i skolekorps og vil prøve deg i et amatørkorps? Eller kanskje du skal flytte til, eller studere i, Oslo? Bli med oss i RJ - vi tar vel i mot deg.

 

Les mer her.

RJ-profilen: Birgitte

1/10
Please reload