top of page

Romsås Janitsjar

 - et av Oslos ledende underholdningsorkestre søker ny musikalsk leder

Romsås Janitsjar (RJ) har medlemmer fra hele Stor-Oslo med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. RJ har gjennom snart 40 år opparbeidet seg omdømme som et av Groruddalens kulturelle flaggskip og er et av Oslos signaturkorps. Vi har lang tradisjon med å arrangere store, utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister. Tidligere har vi hatt store dirigentpersonligheter som blant annet Bjørn Morten Kjærnes, Even Kruse Skatrud og Stein Erik Tafjord. Siden høsten 2017 har vi hatt en periode med prosjektdirigenter med blant annet  Eckhard Baur og Jarle Storløkken. Etter påske og fram til sommeren har vi et dirigentsamarbeid med Tarjei Grimsby.

 

Vi er en gjeng med glade amatører og ønsker at alle, uansett musikalsk nivå, kan finne en plass hos oss. Nøkkelordene på musikken vi spiller, er utradisjonelt og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og lyden av RJ.

 

Konsertene våre skal strekke RJ, gjester og publikum til nye høyder ved å blande lydbildet vårt som orkester med lydbildet til våre gjester sammen til en ny enhet. Dette klarer vi ved å skrive arrangementer tilpasset oss som orkester sammen med artistene, med deres låtmateriale som utgangspunkt.

 

Våre suksesskriterier Spilleglede, Utadretting, Godt sosialt miljø, Engasjerte medlemmer og Nytenking og kreativitet bygger oppunder målet om å være blant Oslos ledende underholdningsorkestre.
 

Stilling ledig fra august 2018

Etter en periode med dyktige prosjektdirigenter søker vi nå etter ny fast musikalsk leder og dirigent. Stillingen er ledig fra august 2018, men med mulig myk overgang fra juni i samarbeid med styre og musikkutvalg.
 

RJ er en veldrevet organisasjon med sunn økonomi og har et inkluderende miljø. Vi har tradisjon for å knytte til oss dirigenten også i det sosiale miljøet.


RJ er ikke et konkurransekorps, men jobber aktivt og målrettet mot arrangementer og konsertprosjekter og har som mål å bli stadig bedre musikalsk. Vi importerer eller spesialarrangerer mesteparten av det vi spiller. Vi har tradisjonell janitsjarbesetning, men bruker også fast el-bass.  Gitar og piano/tangenter benyttes ved behov. Vi har flere solister i egne rekker på forskjellige instrumenter.
 

Vi ser for oss at du

  • har god erfaring i å dirigere amatørorkestre

  • har stor kontaktflate i Korps-Norge og Artist-Norge, gjerne også i utlandet

  • har erfaring fra å gjennomføre større konsertprosjekter

  • bør kunne arrangere/skrive musikk (ikke et krav)

  • har musikkfaglig kompetanse, pedagogiske evner og personlig egnethet

  • bidrar aktivt med å sette mål og utvikle Romsås Janitsjar både på kort og lang sikt sammen med styre, musikkutvalg og medlemmer.

  • at du er selvstendig næringsdrivende

 

Lønn etter avtale.


Vi har fast øvedag onsdager kl. 18.30–21.30.
 

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, kan du kontakte Roger S. Baardseng, tlf. 457 79 945, eller Monica Sigvik, tlf. 907 48 133.

 

Søknad med cv og referanser sendes til dirigent@romsas-janitsjar.no.

 

Vi har satt søknadsfristen til 15. april 2018, men søknader vurderes fortløpende.

 

 

 

Relatert:

bottom of page