Velkommen til Romsås Janitsjar!

RJ består av musikere fra hele stor-Oslo med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse - uansett oppdrag eller publikum. RJ har gjennom over 35 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip og har lang tradisjon med å arrangere store utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister.

 

RJ søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler. Her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdningsorkestre. Målet er ambisiøst, men RJ har likevel plass til alle - også de som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause. Sjekk ut vår referanseliste.

Romsås Janitsjar, korps, spilleoppdrag, brazz brothers, ungdomskorps, musikkorps, janitsjar, janitsjarkorps, kampen, oppsal, sinsen, østensjø, vålerenga, alna, kampen janitsjar, kampen janitsjarkorps, sinsen ungdomskorps, tv, nrk
OPPDRAGSGIVERE OG SAMARBEIDSPARTNERE

RJ har gjennom over 30 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip og har lang tradisjon med å arrangere store utradisjonelle konserter med kjente artister.

RJ er alltid på jakt etter nye morsomme og spennende oppdrag, og har mål om å gi publikum en skikkelig musikalsk opplevelse - uansett oppdrag, arrangement og konsert.

KONSERTER OG PROSJEKTER

RJ har gjennom over 30 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip og har lang tradisjon med å arrangere store utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister. Vi arrangerer og holder jevnlig store konserter og prosjekter med samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen.

samarbeids med skolekorps, romsås janitsjar
SAMARBEID MED SKOLEKORPS

Vi i Romsås Janitsjar (RJ) ønsker et enda tettere samarbeid med skolekorpsene. Vi har flere ganger arrangert Groruddalskonserten med dalens skolekorps. Skole- og voksenkorpsene styrker hverandre, er vår bestemte oppfatning. 

bli med, spille, romsås, janitsjar, ungdomskorps, korps, janitsjarorkester
BLI MED I RJ, DU OGSÅ

For deg som liker den beste musikken og de tøffeste arrangementene. Spennende og utfordrende musikalske prosjekter, og et godt sosialt miljø - bli med i RJ, du også! 

 

RJ har plass til alle – også dem som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause.

Stein Erik Tafjord, Brazz Brothers, Romsås Janitsjar
DIRIGENT OG MUSIKALSK LEDER

RJ har gleden av å ha Stein Erik Tafjord, kjent fra The Brazz Brothers, som dirigent og musikalsk leder. Han er dyktig, en inspirator og får det beste ut av oss. I tillegg arrangerer og komponerer han flere av låtene vi spiller.

Romsås Janitsjar, ungdomskorps, korps, skolekorps, suksess, suksesskriterier
RJs SUKSESSKRITERIER

Våre suksesskriterier er: Spilleglede - Utadrettet - Godt sosialt miljø - Engasjert - Nyskapende, nemlig SUGEN. Suksesskriteriene gir oss retning til å utvikle oss videre med lyden av RJ, og dermed fortsatt være et av Oslos ledende underholdningskorps.

 

Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!