Romsås Janitsjars dirigenter

Her an du lese litt om RJs dirigenter opp gjennom årene.

Tarjei Grimsby

Dirigent fra 2018 -

Tarjei har sitt virke innen klassisk og jazz. Han har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og regnes i dag som en av Norges fremste og mest allsidige trombonister. Tarjei er en ettertraktet solist og dirigent og mye brukt av forskjellige korps, orkestre og storband i Norge.

Stein Erik Tafjord

Dirigent fra 2014 - 2017

Stein Erik er mest kjent for å være en av The Brazz Brothers. Han er jazzmusiker med tuba som instrument. Han arrangerer og komponerer, og har instruert og dirigert en rekke korps og ensembler. Han har sin utdannelse fra bl.a. Norges musikkhøgskole.

Even Kruse Skatrud

Dirigent fra 2010 - 2014

Even er jazztrombonist, komponist, arrangører og lærer ved bl.a. Institutt for musikk på Universitet i Oslo. Han har gitt ut flere plater med sitt band. Han har dirigent kjente korps og spilt med mange artister.

Bjørn Morten Kjærnes

Dirigent fra 2000 - 2010

Bjørn Morten er en kjent musikkstørrelse. Han komponerer og arrangerer, er dommer i musikkonkurranser, har vært lærer og rektor ved musikkinstitusjoner. Han har sin utdannelse fra bl.a. Norges musikkhøgskole.

Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!