Jubileumskonsert i Oslo konserthus

29.8.2014

Hold av lørdag 8. november, folkens!

Da slår Romsås Janitsjar til med enda en storkonsert - denne gang i Oslo Konserthus i forbindelse med vårt 35-årsjubileum. Konserttittelen er "Lyden av RJ"; vi har vært med på å utvikle janitsjarbevegelsen, og vært og er et foregangskorps på mange måter. Vi har hele tiden jobbet med bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler, og her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats.

 

Vi gleder oss stort til denne konserten, og det blir mange gode musikalske godbiter fra opp gjennom årene vi har holdt på.Vi har med oss musikkvenner og gjester vi har samarbeidet med opp igjennom årene. 

 

Billetter kan kjøpes av et RJ-medlem, eller på Billettservice: http://www.billettservice.no/event/romsas-janitsjar-billetter/432961 

 

Les mer her: http://www.oslokonserthus.no/action/displayArticle?aid=4305

 

 

 

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload

Alt om RJ