Allsang på toppen - for 18. år på rad

Gratis inngang!

Tradisjonen tro arrangerer Romsås Janitsjar "Allsang på toppen" – en annerledes og inkluderende julekonsert! Det er 18. året på rad vi arrangerer denne konserten. Velkommen skal du være til lekre, kjente og kjære juletoner – men også andre fine musikalske førjulsopplevelser. Smaksprøver til vår julekonsert i Grorud kirke 10. desember vil du også få. Også i år har vi med oss Rikshospitalets kor og barnekoret Romsing. Når du kommer, blir du ønsket velkommen med varm gløgg og gode pepperkaker - nam! Konserten holdes i Romsås kirke 7. desember kl. 18.30. Dørene åpnes kl. 18.00. På denne konserten er det også mulig å få kjøpt billetter til vår julekonsert med Majken Christiansen 10. desember i Grorud kirke.

#julekonsert #lydenavrj #jul #allsangpåtoppen

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!