RJs julekonsert 2014

10.11.2014

Romsås Janitsjars Julekonsert med Majken Christiansen

Det er duket for et nytt og spennende prosjekt med Romsås Janitsjar og gjester! Majken Christiansen synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være en av de største inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk. Uansett hva hun synger, fortolker og formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning.


Vi kan love en flott konsertkveld verken band eller publikum vil gå ubeveget fra. Her får du høre gode og velkjente julelåter i kjent RJ-innpakning. Du vil få oppleve RJ med egne låter, og låter sammen med Majken på vokal. 

Sammen byr RJ og Majken på en gnistrende konsertopplevelse!

Merk deg derfor onsdag 10. desember kl. 19.30 i Grorud kirke.

Mer om Majken Christiansen: Majken har sunget mye live i Norge, Danmark, Sverige og Finland, men også i Tyskland, Nederland, Polen og Ukraina. Majken har sunget med utallige band og artister, hun har vært mye på turné for Rikskonsertene, samt har hatt flere plateutgivelser. I 2008 var hun vokalist på Romsås Janitsjars jazzkonsert.

Tid: Onsdag 10. desember 2014 kl. 19.30. Dørene åpnes kl. 19.00

Billetter: Billetter kan kjøpes her: romsas-janitsjar/julekonsert

Billettpris: Voksne 200 kr - studenter / barn 100 kr.

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload

Alt om RJ