RJs julekonsert 2014

Romsås Janitsjars Julekonsert med Majken Christiansen

Det er duket for et nytt og spennende prosjekt med Romsås Janitsjar og gjester! Majken Christiansen synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være en av de største inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk. Uansett hva hun synger, fortolker og formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning.

Vi kan love en flott konsertkveld verken band eller publikum vil gå ubeveget fra. Her får du høre gode og velkjente julelåter i kjent RJ-innpakning. Du vil få oppleve RJ med egne låter, og låter sammen med Majken på vokal. Sammen byr RJ og Majken på en gnistrende konsertopplevelse! Merk deg derfor onsdag 10. desember kl. 19.30 i Grorud kirke. Mer om Majken Christiansen: Majken har sunget mye live i Norge, Danmark, Sverige og Finland, men også i Tyskland, Nederland, Polen og Ukraina. Majken har sunget med utallige band og artister, hun har vært mye på turné for Rikskonsertene, samt har hatt flere plateutgivelser. I 2008 var hun vokalist på Romsås Janitsjars jazzkonsert. Tid: Onsdag 10. desember 2014 kl. 19.30. Dørene åpnes kl. 19.00 Billetter: Billetter kan kjøpes her: romsas-janitsjar/julekonsert Billettpris: Voksne 200 kr - studenter / barn 100 kr.

#julekonsert #lydenavrj #konsert #jul

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!