Musikkorps i rocka medvind

18.1.2015

Vi setter stor pris på at andre har hørt om oss utenfor Oslos grenser også. Fredrikstad Blad skriver i en artikkel om bl.a. korps, nytenking og annerledes konserter:

 

"Romsås Janitsjar i Oslo har bygd opp et eget renommé som underholdningskorps, og har et ganske så stort publikum på sine fremføringer.."

 

 

Og enda viktigere:

"Nå understreker de fleste korps at de driver helårsaktivitet og at 17. mai bare er ett av mange oppdrag i løpet av året.

 

Men det er ikke så ofte jeg hører noe til dem på andre tider enn da. Og ikke har jeg så veldig stor interesse av å gå og høre på korps sånn uten videre, hvis jeg skal være ærlig. På den annen side, hvis de ikke dukker opp på 17. mai, så er det noe som kommer til å mangle.

 

Men i det de bryter ut av hva en gjennomsnittlig lytter tror korps handler om, som da Det Norske Blåseensemble gjorde Frank Zappa i fjor, så begynner det å bli interessant.

 

Da er det også noe som kan være med å vekke både interesse og forståelse for hva et korps egentlig er og hva de kan få til.

 

Jeg vil tro at det også er en av hovedtankene bak nettopp det å tre inn i populærkulturen og tenke litt annerledes med sine fremføringer."

 

Les hele artikkelen her: http://www.f-b.no/Musikkorps_i_rocka_medvind-5-59-39309.html

 

 

Vi i Romsås Janitsjar jobber stadig med å videreutvikle RJ-stilen og Lyden av RJ, og vi søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å få til dette. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler.

 

Et bidrag til dette er våre suksesskriterier, som er: Spilleglede - Utadrettet - Godt sosialt miljø - Engasjert - Nyskapende, nemlig SUGEN. Suksesskriteriene gir oss retning til å utvikle oss videre. Les mer om våre suksesskriterier på våre nettsider: http://romsas-janitsjar.no/suksesskriterier

 

Apropos rock: For et par år siden hadde vi en konsert på Cosmopolite Scene hvor tema kun var rock og hardrock. Ta en lytt på Soundcloud-profilen vår, og lytt til utdrag og klipp herfra. Du hører klipp fra låtene Thunderstruck (AC/DC), Enter Sandman (Metallica), Sad But True (Metallica) og Run To The Hills (Iron Maiden): https://soundcloud.com/janitsjar/rock-journey-medley Nils K. Rue fraPagan's Mind var vokalist.

#‎LydenAvRJ‬ ‪#‎romsåsjanitsjar‬ ‪#‎allesnakkerkorps‬ ‪#‎korpslykke‬ ‪#‎rock‬

 

 

Se dette innlegget på Facebook-siden vår.

 

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload