Musikkorps i rocka medvind

Vi setter stor pris på at andre har hørt om oss utenfor Oslos grenser også. Fredrikstad Blad skriver i en artikkel om bl.a. korps, nytenking og annerledes konserter:

"Romsås Janitsjar i Oslo har bygd opp et eget renommé som underholdningskorps, og har et ganske så stort publikum på sine fremføringer.."

Og enda viktigere:

"Nå understreker de fleste korps at de driver helårsaktivitet og at 17. mai bare er ett av mange oppdrag i løpet av året.

Men det er ikke så ofte jeg hører noe til dem på andre tider enn da. Og ikke har jeg så veldig stor interesse av å gå og høre på korps sånn uten videre, hvis jeg skal være ærlig. På den annen side, hvis de ikke dukker opp på 17. mai, så er det noe som kommer til å mangle.

Men i det de bryter ut av hva en gjennomsnittlig lytter tror korps handler om, som da Det Norske Blåseensemble gjorde Frank Zappa i fjor, så begynner det å bli interessant.

Da er det også noe som kan være med å vekke både interesse og forståelse for hva et korps egentlig er og hva de kan få til.

Jeg vil tro at det også er en av hovedtankene bak nettopp det å tre inn i populærkulturen og tenke litt annerledes med sine fremføringer."

Les hele artikkelen her: http://www.f-b.no/Musikkorps_i_rocka_medvind-5-59-39309.html

Vi i Romsås Janitsjar jobber stadig med å videreutvikle RJ-stilen og Lyden av RJ, og vi søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å få til dette. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler.

Et bidrag til dette er våre suksesskriterier, som er: Spilleglede - Utadrettet - Godt sosialt miljø - Engasjert - Nyskapende, nemlig SUGEN. Suksesskriteriene gir oss retning til å utvikle oss videre. Les mer om våre suksesskriterier på våre nettsider: http://romsas-janitsjar.no/suksesskriterier

Apropos rock: For et par år siden hadde vi en konsert på Cosmopolite Scene hvor tema kun var rock og hardrock. Ta en lytt på Soundcloud-profilen vår, og lytt til utdrag og klipp herfra. Du hører klipp fra låtene Thunderstruck (AC/DC), Enter Sandman (Metallica), Sad But True (Metallica) og Run To The Hills (Iron Maiden): https://soundcloud.com/janitsjar/rock-journey-medley Nils K. Rue fraPagan's Mind var vokalist.

#‎LydenAvRJ‬ ‪#‎romsåsjanitsjar‬ ‪#‎allesnakkerkorps‬ ‪#‎korpslykke‬ ‪#‎rock‬

Se dette innlegget på Facebook-siden vår.

#lydenavrj #oslosunderholdningskorps

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!