Jens Wendelboe arrangerer for oss

23.1.2015

Det er gøy å være først ute, igjen

Jens Wendelboe er en stor og kjent musikkskikkelse, både i norsk og internasjonalt musikkmiljø. Etter forespørsel fra oss har han arrangert en av sine storbandlåter til oss - låta det er snakk om har tidligere kun vært tilgjengelig for storband.

Responsen var stor og rask da vi spurte om Jens ville arrangere en av storbandlåtene til oss. Låta det er snakk om er 222 E 75 Str., og den er vi i gang med å øve inn.

 

Fredag 13. mars 2015 deltar vi på en showkonsert i regi av Oppsal Janitsjar på Cosmopolite scene på Torshov (her har vi forresten hatt flere konserter selv), og her vil vi bl.a. spille denne låten.  Ellers til denne konserten er størsteparten av det vi skal spille arrangert kun til oss. Med oss på konserten 13. mars har vi også med oss den nederlandske el-bassisten Joeri Hommerson. Han er rangert en som en av de beste el-bassistene i verden, og vi hadde gleden av å samarbeide med han allerede i 2008 på Rockefeller Music Hall.

 

Du kan høre Jens Wendelsboes 222 E 75 Str. på Spotify: Jens Wendelboe – 222 E 75 Str. eller på Wimp: http://wimp.no/track/411049

 

Jens startet bl.a. Oslo Groove Company, med kjente musikere som Lars Erik Gudim, Eckhard Baur, Geir Lysne og Helge Sunde. Han har spilt med internasjonale kjendiser og har fått flere priser for sitt arbeid, og deriblant Spellemansprisen.

 Vi ser frem til å spille låta til Jens, og mange andre låter, den 13. mars på Cosmopolite! Vi ses og høres! :)

 

#LydenAvRJ #romsåsjanitsjar

 

 

 

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload

Alt om RJ