Jens Wendelboe arrangerer for oss

Det er gøy å være først ute, igjen

Jens Wendelboe er en stor og kjent musikkskikkelse, både i norsk og internasjonalt musikkmiljø. Etter forespørsel fra oss har han arrangert en av sine storbandlåter til oss - låta det er snakk om har tidligere kun vært tilgjengelig for storband.

Responsen var stor og rask da vi spurte om Jens ville arrangere en av storbandlåtene til oss. Låta det er snakk om er 222 E 75 Str., og den er vi i gang med å øve inn.

Fredag 13. mars 2015 deltar vi på en showkonsert i regi av Oppsal Janitsjar på Cosmopolite scene på Torshov (her har vi forresten hatt flere konserter selv), og her vil vi bl.a. spille denne låten. Ellers til denne konserten er størsteparten av det vi skal spille arrangert kun til oss. Med oss på konserten 13. mars har vi også med oss den nederlandske el-bassisten Joeri Hommerson. Han er rangert en som en av de beste el-bassistene i verden, og vi hadde gleden av å samarbeide med han allerede i 2008 på Rockefeller Music Hall.

Du kan høre Jens Wendelsboes 222 E 75 Str. på Spotify: Jens Wendelboe – 222 E 75 Str. eller på Wimp: http://wimp.no/track/411049

Jens startet bl.a. Oslo Groove Company, med kjente musikere som Lars Erik Gudim, Eckhard Baur, Geir Lysne og Helge Sunde. Han har spilt med internasjonale kjendiser og har fått flere priser for sitt arbeid, og deriblant Spellemansprisen.

Vi ser frem til å spille låta til Jens, og mange andre låter, den 13. mars på Cosmopolite! Vi ses og høres! :)

#LydenAvRJ #romsåsjanitsjar

#oslosunderholdningskorps #lydenavrj #romsåsjanitsjar #cosmopolite #janitsjar #spilleglede #Spotify #Wimp #Wendelboe

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!