MARDI GRAS!

2.2.2015

Det nærmer seg MARDI GRAS folkens!  Selve Mardi Gras ( = fetetirsdag) er 17. februar, men sammen med Die With Your Boots On flytter vi hele partyet til fredag 20. februar på The Crossroad Club! Vi gleder oss stort til å spille denne kvelden.

 

Selve arrangementet er i regi av Die With Your Booths on, og holdes på The Crossroads Club i Maridalsveien 3. Vi håper å seg der! Det blir andre band og DJ'er, samt maskeslipp ved midnatt - altså bare å glede seg!

 

Mer om Mardi Gras

Mardi Gras er fransk og betyr "fetetirsdag".  Fetetirsdag er tirsdagen etter fastelavnssøndag og blåmandag og dagen før askeonsdag. Datoen for fetetirsdag varierer mellom 3. februar og 9. mars ut fra når påsken faller.

 

Siste dag før fasten skulle det tradisjonelt fylles opp med kraftig kost. 

I mange land er fetetirsdagen kjent som mardi gras (fra fransk) og er den siste dagen i karnevalet. Blant de mest kjente mardi gras-feiringene er New Orleans Mardi Gras og karnevalet i Brasil.

 

 

 

 

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload