Showkonsert på Cosmopolite

Fredag 13. mars deltar vi på en showkonsert må Cosmopolite Scene på Torshov (gamle Soria Moria).

Vi skal, som vanlig, gjøre vårt beste for å glede publikum og løfte taket med musikken og stemningen vi skaper. Mesteparten av det vi spiller er kun arrangert til oss, og det er vi ganske så stolte av! Vi har et knippe arrangører som arrengerer for oss, og et av målene vi har er å spille musikk ingen andre har. Altså minst mulig hyllevare.

Joeri Hommerson

Med oss konserten har vi med den nederlandske el-bassisten Joeri Hommerson! Vi har hatt gleden av å spille sammen med han en gang tidligere, nemlig på Rockefeller Music Hall i 2008. Da arrangerte vi Funk & Soul Night, hvor andre artister foruten Joeri var Anders Aarum, Julie Dahle Aagård og Stein Bull-Hansen.

Joeri er født i Nederland og har spilt bass siden han så Level 42 på scenen som 14-åring. Han har sin musikalske utdanning fra Det kongelige konservatoriet i Haag. Joeri har siden spilt med mange musikere, bl.a. Denny Siewell og Chris Currell, som også spiller i bandene og på plateutgivelsene til f.eks. Michael Jackson og Paul McCartney. Han har også turnert med Jamoriquai. Joeri er rangert blant verdens aller beste bassister, og har spilt verden rundt. Han er veldig glad i sine håndlagde bassgitarer. El-bassen han spiller på er en signaturemodell med navnet hans på som er bygget av en kar ved navn Guiseppe Gobbi. Vi ser frem til å spille med Joeri igjen!

På konserten skal vi spille ulike sjangere, blant annet funk, latin og New Orleans-inspirert musikk. Alle låtene vi skal spille er arrangert for RJ, og er foreløpig ikke tilgjengelig å kjøpe. Vi skal blant annet spille 222 E 75 Street som Jens Wendelboe har arrangert kun til oss.

Konserten er i regi av Oppsal Janitsjar, og billetter kan kjøpes på Billettservice: http://www.billettservice.no/event/showkonsert-med-oppsal-janitsjar-og-gjester-billetter/449691

OM RJ

Romsås Janitsjar (RJ) søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen: Lyden av RJ. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler. Her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdningskorps. Målet er ambisiøst, men RJ har likevel plass til alle – også dem som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause.

Veldig tidlig begynte vi å holde utradisjonelle arrangement og konserter - gjerne med show og med artister. Også i gata spiller vi utradisjonelle, spennende og fengende låter som publikum liker å høre. Vi setter pris på at andre janitsjar-korps/orkestere følger etter oss, både når det gjelder sjanger og stil. Våre suksesskriterier er: Spilleglede - Utadrettet - Godt sosialt miljø - Engasjert - Nyskapende, nemlig SUGEN. Suksesskriteriene gir oss retning til å utvikle oss videre med lyden av RJ, og dermed fortsatt være Oslos ledende underholdningskorps.

RJs dirigent og musikalske leder er Stein Erik Tafjord, kjent fra The Brazz Brothers. Han inspirerer oss, og får det beste frem i oss, slik at vi videreutvikler Lyden av RJ.

#lydenavrj #lydenavrj #janitsjar #janitsjarorkester #musikkorps #spilleglede #showkonsert #JoeriHommerson #OppsalJanitsjar #ungdomskorps

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!