Kjempekonsert på Cosmopolite!

14.3.2015

Fredag 13. mars spilte vi konsert på Cosmopolite Scene - og for en konsert!

 

Vi fikk utrolig god respons på det vi fremførte, både underveis i konserten og etter konserten.

 

 

Det var tre janitsjarorkestre som deltok, og det var vi som absolutt fikk den beste responsen fra publikum. Vi fikk trampeklapp både når vi spilte og etter konserten, og vi måtte også fremføre ekstranummer. Vi bekreftet enda en gang at vi er Oslos underholdningskorps og er #LydenAvRJ, som er unikt for oss og som andre prøver å etterligne med mindre hell. 

 

Vi skal nok innrømme at vi har hatt en travel start på 2015 med flere konserter og store spilleoppdrag i januar og februar, og skulle gjerne hatt bedre tid til forberedelse til denne konserten. Allikevel tok vi kvelden med storm, og det kan tilbakemeldingene bare bekrefte.

 

Joeri Hommerson

Vi hadde med oss supre Joeri Hommerson  (fra Nederland) som solist på El-bass, og det var en fornøyelse å samarbeide med han igjen. Publikum likte også dette veldig godt. Etter konserten sendte han oss denne meldingen: "Wonderful what you all are doing with Romsås to give it that twist and new edge".  Det er gøy at profesjonelle musikere og artister liker det vi gjør - vi gjør de riktige tingene - vi er jo tross alt Oslos underholdningskorps og #LydenAvRJ. Du kan lese mer om Joeri her

 

Konserten var i regi av Oppsal Janitsjar, og foruten oss spilte også Oslo Janitsjar.

 

Supre kommentarer fra arrangørene

Underveis i konserten tok Oppsal Janitsjar bilder av konserten og kommenterte den på #Instagram. Her er hva de skrev mens vi spilte:

 

"Romsås Janitsjar og Joeri Hommerson har inntatt Cosmopolite scene, og de har litt av et show gående!" Dette uttalte de på deres Instagram-profil mens vi spilte.

 

Det er dette musikk handler om

Joeri er en klok kar. På sin Facebook-side skrev han etter konserten til oss: "This is what music is all about.. It connects people".

 

Dette ble en veldig fin kveld, og vi håper at du får oppleve en lignende kveld med oss igjen - veldig snart.

 

 

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload