Workshop med studenter fra Universitet i Oslo (UiO)

6.5.2015

Det er halvannen uke til 17. mai, men denne uken prioriterte vi workshop med studenter fra Universitet i Oslo istedet for utelåter og marsjering.

 

Hver vår år de siste årene har vi hatt samarbeid med Universitet i Oslo, og institutt for musikkvitenskap. En av avgangseksamene studentene har er å arrangere musikkstykker.

 

Samarbeidet med UiO kom i stand da vi hadde Even Kruse Skatrud som dirigent og musikalsk leder, og har fortsatt siden. Even er universitetslektor på UiO/Institutt for musikkvitenskap. Even var også kveldens dirigent - et veldig hyggelig gjensyn.

 

         Noen av låtene vi spilte på workshop'en

 

Studentene til Even kan arrangere det de ønsker, og gjennom årene har spennvidden i sjanger og låtvalg vært stor, også i år.

 

På workshop'en denne uka spilte vi gjennom alle studentenes arrangement på låter, som sprang fra Tolvskillingsoperaen (Kurt Weill, 1930) til låter av Hans Zimmer, Ellie Goulding, Donny Osmund, Bruno Mars - for å nevne noe. Veldig variert! 

 

Slike workshop har vi gjort mange år på rad, og gir oss kontakt med mange potensielle arrangører for oss til fremtidige låter vi ønsker å spille. Vi har kontakt med flere tidligere studenter, og fått arrangert flere låter til oss fra de. Blant annet MUSE-låter, Led Zeppelin-, og Michael Jackson-låter, og til sommerkonserten vår i år KYGOs Firestone. Dette er noen eksempler.

 

Dette er givende både for oss og studenter. For oss at vi knytter kontakter med fremtidige låtarrangører, og for studentene at de får hørt det de arrangerer i praksis og utviklet seg selv. Vi får fortsatt utviklet RJ-stilen og #LydenAvRJ med nye og spennende låter i repertoaret vårt.

 

 

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload