17. mai med Romsås Janitsjar

Vi gleder oss til en intens, men gøyal 17. mai-helg. Vi kan se frem til besøk fra Østerrike, spilling på Ullevaal stadion, og selveste 17. mai med blant annet live-opptreden på TV 2, og selvsagt barnetoget i byen. Her kan du lese alt om 17. mai-helgen til RJ.

En travel, men artig 17. mai-helg

Det skjer mye i 17. mai-helgen. Ikke bare får vi besøk fra Østerrike, men vi skal også spille på fotballens nasjonaldag, 16. mai på Ullevaal stadion, på TV 2 foran slottet tidlig 17. mai, og selvsagt i barnetoget i sentrum. Som om det ikke var nok har vi med oss 30 drillere 17. mai.

Nedenfor kan du lese om alt som skjer i 17. mai-helgen:

Besøk fra Østerrike

Vårt vennskapskorps fra Østerrike (Musikverein Julbach) kommer allerede fredag 15. mai, og de starter dagen med guiding i Oslo sentrum, før vi har fellesøvelse med dem ettermiddag og kveld. De skal være med og spille og marsjere med oss i 17. mai-helgen. Denne fredagen har også Oslo Drill sin andre øvelse med oss før den store dagen - 17. mai. Musikverein Julbach reiser hjem etter en begivenhetsrik helg mandag 18. mai.

Fotballens nasjonaldag - 16. mai

16. mai spiller Vålerenga hjemmekamp på Ullevaal stadion mot Mjøndalen. Vi skal spille ved inngangen før kampen, og selvsagt Vålerengasangen foran klanen på matta rett før kampstart.

Vi lover kjempestemning, og vi blir over 100 musikanter som skal spille Vålerengasangen - mens klanen synger. Vi samarbeider med Vålerenga Janitsjar om dette spilleoppdraget.

RJs 17. mai-program

17. mai er en travel, men veldig morsom dag! Det er utrolig stas å få all den gode tilbakemeldingen vi får når vi spiller i Oslos gater. Folk digger og liker det de hører; vi etterstreber at de som hører oss skal like musikken vi spiller, uansett om det er i gata, på konserter eller på spilleoppdrag.

Her er vårt 17. mai-program, i korte trekk:

  • 07.00 Vi marsjerer fra Egertoget og opp til slottsplassen. Her skal vi være med i TV 2s morgensending (live) foran slottet. Oslo Drill er også med på dette oppdraget. Foran slottet vil vi spille en av kjenningslåtene våre. Når vi er ferdige her marsjerer vi ned fra slottet og mot Nationaltheatret.

  • 08.15 Flaggheising og morgenarrangement på skolene på Romsås (Svarttjern, Tiurleiken og Bjøråsen skoler).

  • 10.30 Avmarsj fra Jernbanetorget og til Prinsessens plass på festningen. På Jernbanetorget møter vi også Oslo Drill som skal være med oss i barnetoget i sentrum.

  • 11.15 (ca). Avmarsj fra Prinsessens plass. Vi går som nr. 73 i barnetoget. Husk å ta bilder og film av oss når du ser oss!

  • 13.15 Minikonsert på Grorud skole.

  • 14.00 Spilling ved åpningen av ettermiddagsarrangementet på Bjøråsen skole.

Ta bilde og video av Romsås Janitsjar

Vi oppfordrer deg til å ta bilder og film av oss når du ser og hører oss. Del dem gjerne på sosiale medier, og bruk emneknaggene / hashtag: #LydenAvRJ og #romsåsjanitsjar. Vi er på de fleste sosiale medier, blant annet på Facebook, Instagram og Twitter. På Instagram og Twitter er brukernavnet vårt @romsasjanitsjar.

Det skjer stadig noe spennende i RJ - har du lyst til å være med?

RJ har medlemmer fra hele Stor-Oslo med et felles mål om å levere en skikkelig opplevelse - uansett oppdrag eller publikum. Vi har plass til flere medlemmer på alle instrumenter. Hjertelig velkommen til oss!

Barnetoget i Oslo, minutt for minutt

17. mai i fjor tok vi et helt spesielt opptak fra fra hele 17. mai-toget. Kanskje du aldri har gått i, eller sett, 17. mai-toget i Oslo? Se hele turen fra start til slutt, og få muligheten til å se hvordan det ser ut fra en helt annen vinkel - nemlig hvordan det er å gå i selve toget.

Se hele opptaket her.

Oslo Drill

Oslo Drill stod uten korps 17. mai, og de kontaktet oss om de kunne få gå sammen oss 17. mai. Dette sa vi selvsagt ikke nei til. Du kan lese mer om Oslo Drill på deres nettsider.

Relaterte innlegg:

#17mai #Ullevaal #Vålerenga #VIFfotball #VIF #Ullevålstadion #Vålerengafotball #Oslo #barnetog #barnetogetioslo #OsloDrill #ungdomskorps #Korps #janitsjar #janitsjarorkester #RomsåsJanitsjariKarlJohan

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!