Vi tar på oss spilleoppdrag, sponsorsamarbeid og støtte til arrangementer

Romsås Janitsjar er kjent i Oslo og omegn, både for musikken vi spiller og hvordan vi framstår. RJ er et solid janitsjarorkester, med tydelige målsettinger og musikkglede som fenger de fleste. Vi inviterer dere til å dele musikkgleden, enten som støttespiller, med spilleoppdrag eller som sponsor.

Et av Oslos kulturelle flaggskip – Romsås Janitsjar

Romsås Janitsjar (RJ) har medlemmer fra hele Stor-Oslo, helt fra Hadeland til Holmenkollen, med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. Romsås Janitsjar har gjennom over 35 år opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip. Nøkkelordene er utradisjonelt og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og lyden av RJ.

Romsås Janitsjar har lang tradisjon for å arrangere gnistrende konserter med kjente artister, og for å overraske ute på oppdrag i gata. All aktivitet følger ett enkelt prinsipp: å underholde både publikum og egne musikere. Ta en titt på nettsidene våre for å se noen av samarbeidspartnerne og oppdragsgiverne: romsas-janitsjar.no/oppdragsgivere

Vil dere være med?

Romsås Janitsjar er kjent i Oslo og omegn, både for musikken vi spiller og hvordan vi framstår. RJ er et solid janitsjarorkester, med tydelige målsettinger og musikkglede som fenger de fleste. Vi inviterer dere til å dele musikkgleden, enten som støttespiller, med spilleoppdrag eller som sponsor.

Hva kan vi tilby dere som sponsor?

  • Firmaet/selskapet/foretaket ditt blir en ambassadør koblet til sunne interesser.

  • Vi lenker til selskapet fra våre hjemmesider og Facebook-sider, og med henvisning i øvrige sosiale medier vi er i.

  • Dere vil bli knyttet til oss og vår markedsføring under våre mange konserter og arrangementer.

  • Vi tilbyr ekstra profilering på våre øvrige konserter.

  • Vi gir tydelig profilering på storskjerm på egne arrangementer: før konsert, i pause og i programblad.

  • Selskapet får egne VIP-plasser.

Fakta: Romsås Janitsjar har gode besøkstall på nettsider og er svært aktive i sosiale medier. RJ er det korpset i Stor-Oslo som har flest følgere på Facebook. På konsertene kommer mange publikummere.

Vi inngår gjerne et langvarig sponsorforhold med dere.

Vi tar også på oss spilleoppdrag

Romsås Janitsjar har lang og bred erfaring med å spille på forskjellige oppdrag, eventer og arrangementer. Vi tar på oss store og små oppdrag, alt fra bedrifter, idrettslag, politiske partier, statlige og kommunale organer og enkeltpersoner. Nyåpninger, markeringer, konferanser, jubileer, eventer og feiringer, eller som statister og pauseinnslag. Ingen oppdrag er for små, eller for store! Vi blir enige om omfang og pris.

Fakta: Romsås Janitsjar får veldig gode tilbakemeldinger på spilleoppdrag og arrangementer. Ta en titt på noen av referansene på romsas-janitsjar.no/referanser

Engangsstøtte?

Enten du er en enkeltperson eller en bedrift, tar vi også gjerne imot engangsstøtte, enten det er til et spesifikt prosjekt vi jobber med, eller du bare vil støtte Romsås Janitsjar. Romsås Janitsjar har stadig spennende prosjekter på gang. Slike prosjekter gir en kjempeopplevelse for publikum, men det krever mye av oss – både musikalsk og økonomisk.

Høres noe av dette interessant ut, ta gjerne kontakt med oss på info@romsas-janitsjar.no

Les mer om oss på våre nettsider: romsas-janitsjar.no

Vi ser frem til et givende samarbeid!

Last ned dokumentet som PDF-fil her.

Romsås Janitsjar i sosiale medier:

Facebook facebook.com/RomsasJanitsjar

Instagram instagram.com/RomsasJanitsjar

YouTube youtube.com/RomsasJanitsjar

Twitter twitter.com/RomsasJanitsjar

SoundCloud soundcloud.com/janitsjar

#spilleoppdrag #Sponsor

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!