Romsås Janitsjar henter Latin-Amerikas musikk til Oslo sammen med Sverre Indris Joner!

Romsås Janitsjar inntar Cosmopolite scene enda en gang, og sammen med Sverre Indris Joner henter vi like godt Latin-Amerika til Oslo.

Romsås Janitsjar er kjent for spenstige og utradisjonelle konserter. Denne gangen gjør vi det igjen med gøyale rytmer fra Latin-Amerika. På denne reisen har vi med oss den norske pioneren innen latinamerikansk musikk, Sverre Indris Joner, på et nyskapende samarbeid. Vi gir deg både Brasil, Cuba og Argentina, og du får blant annet høre låter tidligere gjort med Hovedøen Social Club og Electrutango, samt en liten bit av resten av verden.

Det blir første gang dette konseptet blir gjort i Norge, og vi ser fram til en unik konsert. Sammen byr Sverre Indris Joner og RJ på en gnistrende konsertopplevelse! Unn deg heftige rytmer og en musikalsk temperaturøkning utenom det vanlige! Konserten holdes Cosmopolite scene 13. mars.

Bestill billetter på billettservice / vår nettside, eller av et RJ-medlem. Konsertstart er kl. 18.30. Dørene åpnes kl. 17.45.

Billettpris: 250 kr (eksl. avgift). Personer under 18 år har adgang i følge med en voksen. Billetter kan kjøpes på billettservice.no, av et RJ-medlem, eller her på våre nettsider.

OM SVERRE INDRIS JONER

Sverre Indris Joner er en norsk komponist, musiker (piano og perkusjon) og skuespiller. Han regnes som en pioner innen latinamerikansk musikk i Norge. Han er utdannet musiker fra Universitetet i Oslo og Concervatorio Cervantez i Havanna. Joner startet sin musikalske karriere i afro-reggaebandet Destiny i 1979, og er dessuten grunnlegger av en rekke band deriblant Tango for 3, La Descarga, Salzumba, Electrocutango, Hovedøen Social Club med flere.

Sverre har komponert og arrangert musikk til en rekke filmer, teaterstykker og CD-innspillinger.

Han har arrangert og komponert musikk for og vært solist med en rekke symfoniorkester i inn- og utland (blant annet BBC Symphony Orchestra, Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Bergen Filharmoniske Orkester, Stavanger Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkester, Det Norske Kammerorkester, Kristiansand Symfoniorkester, Dresden Symphonische Orchester, Munchner RundfunkOrchester, Bremen KammerPhilharmonie, Komische Oper Berlin, Göteborg Symfoniker, Umeå Symfoniorkester m.fl). I 2005 fikk han Edvard-prisen i klassen musikk til annen kunstart for Tanghost. Han komponerte musikk til og deltok som utøvende musiker/skuespiller i danseteaterforestillingen @lice av den anerkjente koreografen Kjersti Alveberg som turnerte i Norge i regi av Riksteatret og Rikskonsertene. Sverre Indris Joner er fetter av Johannes Joner, onkel til Kristoffer Joner, som sammen danner teatertruppen Joner & Joner & Joner. Han er far til popsangeren/danseren Alexandra Joner. Kilde:Wikipedia (https://no.wikipedia.org/wiki/Sverre_Indris_Joner) Se også Sverre sin nettside: http://www.indris.net/about OM RJ Romsås Janitsjar (RJ) består av musikere fra hele Stor-Oslo, fra Hadeland til Holmenkollen, med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. Gjennom snart 40 år har RJ opparbeidet seg omdømme som et av Oslos kulturelle flaggskip og har lang tradisjon med å arrangere utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister. Vi har gleden av å ha Stein Erik Tafjord, kjent fra The Brazz Brothers, som vår dirigent og musikalske leder. Tidligere har vi hatt dirigentpersonligheter som blant annet Bjørn Morten Kjærnes og Even Kruse Skatrud. Forrige konsert vi avholdt (desember 2015), trakk fulle hus, og journalisten som var til stede ga en fantastisk omtale i avisen. VI VIL HA STADIG NYE UTFORDRINGER RJ søker stadig nye utfordringer og samarbeidspartnere for å videreutvikle RJ-stilen, nemlig lyden av RJ. RJ ønsker å bryte ned de tradisjonelle grensene mellom musikkstiler. Her er nyskaping og kreativitet stikkord sammen med målrettet innsats. Slik ønsker vi å være et av Oslos ledende underholdningsorkestre. Målet er ambisiøst, men RJ har likevel plass til alle – også dem som nettopp har funnet fram instrumentet igjen etter noen års pause. MUSIKKEN VI SPILLER Nøkkelordene på musikken vi spiller er utradisjonelt og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og lyden av RJ. All aktivitet følger ett enkelt prinsipp: å underholde både publikum og egne musikere.

#Latinamerika #Konsert #Janitsjar #Cosmopolite

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!