En fantastisk 1. mai!

Så er 1. mai 2016 over, og vi hadde en fantastisk RJ-dag. Vi spilte både i bydelen for Grorud arbeiderparti, og i sentrum for Utdanningsforbundet. Her kan du lese mer om dagen, og se bilder og høre oss spille.

Årets 1. mai ble like vellykket som tidligere år, om enn mulig enda bedre. Det ble uttalt at dette var tidenes 1. mai for vår del! De som hører oss gir oss ihvertfall denne tilbakemeldingen, og i tillegg er dette en god og sosial dag for alle RJ-medlemmer. Som om ikke dette var nok fikk vi også forespørsel om et større spilleoppdrag senere i år av noen som hørte oss spille.

Grorud kirke

Vi startet dagen tidlig, med spilling i Grorud bydel. Kl. 08.15 marsjerte vi til Grorud kirkegård for å delta på kransenedleggelsen på Trygve Lies Grav og på følgende appell. Dette startet kl. 08.30. Etter appellen gikk vi til Thomas Margido Antonsens grav - som var et av ofrene for Utøya-terroren. Her ble det også holdt appell, og "Til Ungdommen" ble sunget. Dette har blitt en fin tradisjon. Deltakere på Grorud kirke var også Grorud Ungdomskorps og Groruddalen Arbeiderkor.

Lærernes hus og Utdanningsforbundet

Etter at arrangementet på Grorud Kirke var over, tok vi oss til byen. Vi hadde eget arrangement i Lærernes hus, tvers ovenfor Utdanningsforbundet. Her holdt vi også en minikonsert for Utdanningsforbundet, en konsert som veldig godt mottatt av de som hørte på oss.

Noen bilder fra 1. mai

Etter 1. mai-toget tok vi veien ned til Asylet, hvor vi også holdt en minikonsert før vi spiste en bedre middag sammen. Eieren av Asylet var veldig ivrig etter å få til et videre samarbeid med oss.

Gode tilbakemeldinger

Vi kunne igjen se tilbake på en superb dag, og igjen fikk vi gode tilbakemeldinger på prestasjonene våre. Både på musikken vi fremfører - at den er fengende og hva folk liker og vil høre på, og hvordan vi fremstår. Og som om ikke det var nok: Vi fikk igjen en forespørsel om et større spilleoppdrag senere i år av noen som hørte og så oss spille. Dette er ikke første gang det skjer! Kanskje du som leser dette også ønsker spenstig musikk til ditt arrangement eller event? Ta en gjerne en titt her!

Vi fikk gode tilbakemeldinger fra både andre korps og andre som hørte oss. Her er noen av de:

  • Dere låter skikkelig bra!

  • Beste korpset i byen spør dere meg!

  • Herlig!

  • Tusen takk! Vi var strålende fornøyd og glad vi kunne danse oss gjennom 1. mai-toget

denne siden kan du lese flere tilbakemeldinger vi har fått opp igjennom.

Her kan du se noen høre bilder og høre etpar lydklipp.

(lydopptaket ble gjort med en mobiltelefon og gir derfor ikke korrekt gjengivelse, men du får et inntrykk):

Du hører klipp fra Children of Sanchez, Mas Que Nada og Moves Like Jagger

Alt i alt var dette en av de bedre 1. mai vi har hatt - både sosialt, musikalsk og spillemessig. Nå sikter vi mot 17. mai og andre oppdrag vi har mot sommeren.

Vi høres og ses snart!

#1mai #utelåter #Utdanningsforbundet #RomsåsJanitsjariKarlJohan

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!