17. mai-heltene

Strålende sol, blide folk, Norges nasjonaldag, klappende og dansende publikum overalt hvor vi spilte, et rekordlangt barnetog og Romsås Janitsjar som digget gatene - slik vil vi kort beskrive årets 17. mai! Her kan du lese om dagen, se bilder, tilbakemeldinger og videoklipp.

En stasdag!

Vi gleder oss alltid til 17. mai, for dette er en av de virkelig store dagene i løpet av året vi får vist oss frem - den fengende musikken vi spiller, og hvordan vi fremstår. Tilbakemeldingene er som vanlig svært gode når vi viser oss frem. Vi holder på året rundt, med konserter, spilleoppdrag og spennende arrangementer, men 17. mai er alltid en ekstra stasdag.

En travel dag, men morsom dag

En 17. mai med RJ er alltid morsom, gøyal og travel. Den er gøyal og morsom for det er blide og flinke folk som spiller hos oss - den er morsom og gøyal fordi vi får så god feedback fra absolutt alle som hører på oss, uansett hvor vi spiller.

Det RJ gjør fenger

Det er helt tydelig at det RJ gjør fenger. Det gjelder først og fremst musikken vi spiller (og ikke bare 17. mai, men gjennom hele året), noe tilbakemeldingene også gir uttrykk for.

Dagen skritt for skritt..

Et av medlemmene hos oss målte med skritteller denne dagen, fra morgen til vi var ferdige. Skrittelleren bikket faktisk 20 000 skritt... Dagen startet tidlig morgen hvor vi først hadde marsjering og to flaggheisinger i borettslagene på Romsås. Deretter tok vi oss til byen, hvor vi møtte Oslo Drill. Vi samarbeider med Oslo Drill, og de gikk foran oss i barnetoget. Det var en flott runde i Karl Johan og foran slottet. Vanligvis avslutter vi på Rådhusplassen og tar buss der fra, men i år marsjerte vi videre til Kafé Celsius, da de også ønsket god musikk 17. mai. Til stor jubel for alle som var der spilte vi vår fengende musikk. Etter konserten på Kafé Celsius tok vi oss ned til Rådhusplassen hvor vi tok buss opp til Grorud skole. Her fikk vi oss en matbit og velfortjent pause, før vi spilte noen låter der. Deretter tok vi den ventende bussen vider opp til Romsås, hvor vi startet ettermiddagsarrangementet med en minikonsert, Norge i rødt, hvitt og blått og Ja, vi elsker. Vi var veldig fornøyde med dagen!

Samarbeid med Oslo Drill

Vi har et samarbeid med Oslo Drill, og de var med oss også i år. De er en flott gjeng som virkelig kan sakene sine!

Gode tilbakemeldinger

En ting endrer seg seg ikke, og det er de gode tilbakemeldingene fra publikum som hører oss. her er noen få vi fikk denne dagen:

  • «Det er Romsås Janitsjar. Jeg elsker dem!»

  • «Dere fenger enda mer enn de andre!»

  • «Dere var høydepunktet mitt på 17. mai i år!»

  • På Instagram kunne vi lese denne tilbakemeldingen: "For en vitaminbombe det er å få gå bak dere og marsjere i 60 minutter - det gir livet mening!"

Se flere tilbakemeldinger på det vi gjør her.

Noen opptak fra dagen

Her kan du se en liten kollasj over dagen, fra NRK sin sending og andre som tok opptak av oss:

7292 minutter og 2193 avspillinger - minutt for minutt

For et par år siden tok vi opp hele barnetoget i Oslo på en hel spesiell måte. Med kamera i front filmet vi hele barnetoget fra start til slutt, og du kan se barnetoget fra en hel ny vinkel - nemlig hvordan det er å gå i selve toget. Denne filmen fikk en skikkelig peak rundt 17. mai-dagene i år, da den ble sett hele 7292 minutter og hadde utrolige 2193 avspillinger på få dager! Du kan se videoen her:

"En festdag med Romsås Janitsjar: 17. mai-heltene"

Akers Avis Groruddalen lagde en strålende reportasje fra 17. mai, som du kan lese her:

#17mai #17maiiOslo #lydenavrj #romsåsjanitsjar #RomsåsJanitsjariKarlJohan #oslosunderholdningskorps

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!