Et spilleoppdrag helt utenom det vanlige

I dag hadde vi et spilleoppdrag helt utenom det vanlige, nemlig i en bryllupsparade gjennom Oslos gater! Fra Uranienborg kirke, gjennom slottsparken, forbi Slottet, ned Karl Johan og til Aker brygge. Det var feststemning!

Feststemning

RJ hadde et fantastisk spilleoppdrag i dag, 28, mai 2016, for et brudepar og deres gjester. Alle gjestene hadde masker, blinkende hatter, fløyter og andre effekter. Det ble en skikkelig maskeradeparade. Vi gikk fra Uranienborg kirke, gjennom Slottsparken, ned Karl Johan og til Aker brygge. Skikkelig 17. mai stemning! Les mer om dagen her, se bilder og videoklipp.

Det var tidlig i fjor høst at vi ble kontaktet av brudeparet. Allerede i september i fjor tok brudeparet kontakt med oss. De hadde gjort et søk på nettet etter et egnet janitsjarband, og fant oss. De ønsket et passende janitsjarkorps til å lede gjestene fra kirken til Aker brygge. De ønsket seg en kombinasjon av underholdning, "Second Line Parade", i tillegg ønsket de seg noe brasiliansk musikk siden de hadde jobbet der ett år. Det var også der de forlovet seg. Dette passet oss som hånd i hanske; Vi liker å underholde, alle liker musikken vi spiller, vi spiller ulike typer sjangre. Det ble en fulltreffer!

Ved kirken

Vi stod oppstilt sammen med Oslo Drill, som vi samarbeider med, ved siden av kirken, ute av syne når bryllupsgjestene kom ut. Brudeparet ønsket oss som en overraskelse for gjestene. Da vi marsjerte frem foran kirken, spilte vi Earth, Wind & Fire-låta "In The Stone" - de hadde ønsket seg denne låta utenfor kirken som første låt. Det passet oss også bra, for In The Stone er en av våre signaturlåter.

Gjennom Oslos gater

Så startet vi paraden! Fra kirken, gjennom slottsparken, forbi Slottet og ned slottsbakken. Det var veldig mange mennesker som stoppet opp underveis og danset med, tok bilder og film og koste seg. Vi marsjerte videre nedover Karl Johan og ned til Aker Brygge. Brudeparaden bak var i feststemning, de danset og hadde det moro. Vel fremme på Aker Brygge spilte vi mens brudepar og brudefølge gikk om bord i båten som stod og ventet - denne skulle frakte brudepar og gjester til resten av bryllupsfeiringen. Vi avsluttet med den brasialianske låta "Mas Que Nada", og deretter signaturlåta "In The Stone".

Tilbakemeldingen fra brudeparet

Tilbakemeldingen fra brudeparet etter spillingen og paraden var ikke mindre fantastisk - se her!

"Kjære Romsås Janitsjar, dette var en av de mest fantastiske opplevelsene noensinne, og dere leverte over ALL forventning! Dere er helt utrolige! Alle gjestene våre har snakket om det i ett sett siden lørdag, og vi har fått så mange gode tilbakemeldinger. Gjestene hadde aldri vært med på noe så spektakulært før! Det hele var helt magisk!!!!!"

Vil du at Romsås Janitsjar skal spille for deg?

Dette var skikkelig morsomt å være med på! Vi har vært med på mange forskjellige spilleoppdrag og arrangementer. Trenger du musikk til en eller annen anledning, så ta gjerne kontakt med oss. Les noen av referansene og tilbakemeldinger vi har fått her.

Bilder og video

Her kan du se noen bilder og video fra dagen. Videoen er ikke av beste opptakskvalitet, og vi håper vi får tilsendt opptak med bedre oppløsning snart.

Her ankommer vi Rådhusplassen og Aker brygge:

Beklager dårlig opptakskvalitet på videoen.

Her er innlegget fra Facebook:

Relaterte artikler:

Siste artikkel:

#spilleoppdrag #lydenavrj #RJigata

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!