Romsås Janitsjar spiller på NRKs premierefest

5.10.2016

I dag, onsdag 5. oktober, har NRK premierefest for sin nye serie "Line dater Norge", og Romsås Janitsjar spiller på premierefesten.

 

Det skjer mye spennende i Romsås Janitsjar i høst - vi har blant annet spilleoppdrag for NRK i forbindelse med en ny NRK-serie, "Line dater Norge". 

 

Line reiser Norge rundt

NRK skriver dette i sin omtale av programmet: "Line Elvsåshagen (26) er lei av å være alene og drømmer om å få seg kjæreste. Nå har hun bedt sine 100 000 følgere på instagram om hjelp til å finne kjærligheten. I seks uker reiser Line Norge rundt for å å møte potensielle kjærester. Gutter fra Alta i nord til Kristiansand i sør tar henne med på både paragliding, gudstjeneste og fiskefestival. Ender hun opp med Reber fra Bergen, Mathias fra Kristiansand, Andreas fra Lofoten, eller kanskje ikke med noen?" Se en kort promo på serien nedenfor.

 

 

Premiere i dag, onsdag 5. oktober

Serien har premiere i kveld på NRK. Før dette spiller Romsås Janitsjar på premierefesten som foregår på Angst bar i Oslo sentrum. Serien  er tilgjengelig i kveld fra kl. 20.00 her: https://tv.nrk.no/serie/line-dater-norge/MYNT19030116/sesong-1/episode-1

 

 

Mye spennende å se frem til

Vi har ellers mye spennende og gøy å se frem til i år. I oktober spiller vi på en Showkonsert i Lillestrøm kulturhus, i november arrangerer vi korpsdag, og i desember har vi to julekonserter. Vi gleder oss masse! Mer informasjon om hva som skjer kommer snart. Følg med, bli med!

 

Relaterte artikler

Trenger du / dere musikk til et arrangement? Ta gjerne kontakt med oss:

Please reload

Utvalgte innlegg

Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

24.5.2018

1/7
Please reload

Nylige innlegg
Please reload

Alt om RJ