Romsås Janitsjar spiller på NRKs premierefest

I dag, onsdag 5. oktober, har NRK premierefest for sin nye serie "Line dater Norge", og Romsås Janitsjar spiller på premierefesten.

Det skjer mye spennende i Romsås Janitsjar i høst - vi har blant annet spilleoppdrag for NRK i forbindelse med en ny NRK-serie, "Line dater Norge".

Line reiser Norge rundt

NRK skriver dette i sin omtale av programmet: "Line Elvsåshagen (26) er lei av å være alene og drømmer om å få seg kjæreste. Nå har hun bedt sine 100 000 følgere på instagram om hjelp til å finne kjærligheten. I seks uker reiser Line Norge rundt for å å møte potensielle kjærester. Gutter fra Alta i nord til Kristiansand i sør tar henne med på både paragliding, gudstjeneste og fiskefestival. Ender hun opp med Reber fra Bergen, Mathias fra Kristiansand, Andreas fra Lofoten, eller kanskje ikke med noen?" Se en kort promo på serien nedenfor.

Premiere i dag, onsdag 5. oktober

Serien har premiere i kveld på NRK. Før dette spiller Romsås Janitsjar på premierefesten som foregår på Angst bar i Oslo sentrum. Serien er tilgjengelig i kveld fra kl. 20.00 her: https://tv.nrk.no/serie/line-dater-norge/MYNT19030116/sesong-1/episode-1

Mye spennende å se frem til

Vi har ellers mye spennende og gøy å se frem til i år. I oktober spiller vi på en Showkonsert i Lillestrøm kulturhus, i november arrangerer vi korpsdag, og i desember har vi to julekonserter. Vi gleder oss masse! Mer informasjon om hva som skjer kommer snart. Følg med, bli med!

Relaterte artikler

Trenger du / dere musikk til et arrangement? Ta gjerne kontakt med oss:


Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!