top of page

RJ-profilen: Mette

Velkommen til RJ-profilen! RJ-profilen er en måte å møte medlemmene hos oss på, og bli litt mer kjent med oss som spiller i Romsås Janitsjar, og hvordan det er å spille hos oss.

Navn:

Mette Hildebrand Rogndokken

Instrument:

Spiller euphonium, men har spilt kornett mesteparten av tiden jeg har spilt. Jeg spilte i skolekorps på Stovner, og har spilt i en rekke janitsjarkorps før jeg begynte i RJ. Jeg har bl.a spilt i Sporveismusikken (og Sporveisstorbandet) og Lambertseter ungdomskorps.

Fartstid i RJ:

Jeg startet i RJ i 1991.

Hvorfor valgte du å spille i RJ?

Jeg har spilt en rekke steder, og ble med i RJ ved en tilfeldighet. Mye av grunnen til at jeg spiller i RJ er at vi spiller mye spennende og utfordrende musikk. I løpet av årene jeg har spilt i RJ har korpset gått fra å være et tradisjonelt korps, til å bli et korps med et særpreg som skiller seg ut på en bra måte. Jeg er en av de som kjører et godt stykke for å komme på øvelsen, og det er fordi jeg trives veldig godt og er så heldig å spille i "verdens hyggeligste juffgruppe";)

Livet utenfor RJ - hva jobber du med?

Jeg er utdannet spesialpedagog, men jobber som personalkonsulent i Fet kommune med hovedansvar for bl.a pensjon.

Andre hobbyer og interesser utenom RJ og musikk?

Ved siden av å følge opp to aktive barn, så trener jeg og liker å tilbringe tid sammen med familien. Jeg er også aktiv i styret i Fet skolekorps, så det tar en del av min tid.

Hvordan bidrar du i RJ?

Jeg prioriterer høyt å komme på RJ øvelser og oppdrag, og er varagruppeleder i juffgruppa. Ellers har jeg hatt ulike verv i styret med bl.a ansvar for uniformer og medlemsansvarlig. Jeg har tidligere vært gruppeleder for kornett/trompetgruppa i mange år.

Hva er din favoritt-RJ-låt?

Det er vanskelig å velge en låt, men Children of Sanchez er vel en av de utelåtene jeg liker best.

Liker du best konserter eller utespilling?

Jeg liker både konserter og utespilling. Det er en veldig spesielt opplevelse å gå opp Karl Johan med RJ på 17. mai, og se at folk digger på sidelinjen. Når det gjelder konserter får vi være med på mye spennende og forskjellig. Alt fra showkonsertene vi hadde på 90-tallet, konsertene med Mezzoforte, Bollywoodkonserter, Mardi Gras, konsert med Brass Brothers og mye mer.

Hva er din beste RJ-opplevelse, og har du en god RJ-historie å fortelle?

Jeg har hatt så mange morsomme opplevelser med RJ at det er vanskelig å velge. Men jeg tror at alle seminarene vi hadde i Årjäng er av det beste, samt turene til Østerrike, spesielt den siste turen vi var der.

#RJprofilen #RomsåsJanitsjar #LydenAvRJ

Utvalgte innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
bottom of page