top of page

RJ-profilen: Marta

Velkommen til RJ-profilen! RJ-profilen er en måte å møte medlemmene hos oss på, og bli litt mer kjent med oss som spiller i Romsås Janitsjar, og hvordan det er å spille hos oss.

Navn:

Marta Hagen

Instrument:

Spiller fløyte. Startet å spille fløyte i Romsås skolekorps som 6 åring og har holdt meg trofast til instrumentet siden den tid. Jeg har til tider vært borti tenorsax og piccolo, men finner alltid fort tilbake til fløyten.

Fartstid i RJ:

8 år.

Hvorfor valgte du å spille i RJ?

Skolekorpset på Romsås ble dessverre nedlagt, men så fikk jeg heldigvis lov å starte opp i Romsås Janitsjar. Det som fikk meg til å bli værende i RJ var bl.a. de spennende musikkprosjektene og de sosiale turene vi dro på, men mest av alt den kule musikken vi spilte. RJ spiller ikke den stramme, stive ompa-ompa musikken som mange kanskje assosierer med korps. I stedet holder RJ seg rytmisk med jazz, funk, pop og så mye mer.

Livet utenfor RJ - hva jobber du med?

Jobber som fløyteinstruktør, dirigent og ekstrahjelp i butikk. Studerer også Musikkvitenskap på Universitetet i Oslo, og i tillegg spiller jeg i band og driver med forskjellige musikkprosjekter.

Andre hobbyer og interesser utenom RJ og musikk?

Mat (!!), dans og når jeg får tid elsker jeg å reise. Ellers går mesteparten av tiden til musikk.

Hvordan bidrar du i RJ?

Først og fremst bidrar jeg med fløytespill. Dette er også første året mitt i styret, jeg er rekrutteringsansvarlig og håper jeg kan bidra med å få flere musikere med i RJ.

Hva er din favoritt-RJ-låt?

"New Orleans Funeral Suite” er nok favoritten og jeg tror du kan forstå hvorfor hvis du går inn på RJs Soundcloud og hører innspillingen som ble gjort av den [Klikk også på Soundcloudlenken nedenfor, red.anm.]. Av gaterepertoar må det bli “The Bare Necessities” pga. nostalgien som følger låten og fordi den er utrolig chill å spille.

Liker du best konserter eller utespilling?

Jeg foretrekker konserter, fordi vi gjerne spiller større, mer avanserte arr. Det er også et pluss at jeg kan ta frem en kjole.

Hva er din beste RJ-opplevelse, og har du en god RJ-historie å fortelle?

Den beste RJ-opplevelsen var i Grorud kirke da vi holdt konsert sammen med The Brazz Brothers i 2015. RJ låt utrolig bra den kvelden.

 

Vil du bli med og spille med oss i RJ? Ta en titt her:

http://www.romsas-janitsjar.no/blimed

#RJprofilen #RomsåsJanitsjar #LydenAvRJ

Utvalgte innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
bottom of page