RJ-profilen: Kristoffer

Velkommen til RJ-profilen! RJ-profilen er en måte å møte medlemmene hos oss på, og bli litt mer kjent med oss som spiller i Romsås Janitsjar, og hvordan det er å spille hos oss.

Navn:

Kristoffer Kleveland

Instrument:

Hei hei, jeg spiller trompet og alt annet med tre klaffer laget av messing. Trompet var tredjevalget mitt da jeg startet i Vestli skolekorps. Jeg ville egentlig spille trombone, men det hadde jeg for korte armer til. Jeg spiller også i revybandet til Elvebakken VGS.

Fartstid i RJ:

Har spilt siden jeg var 13 år, altså ca. 4 år.

Hvorfor valgte du å spille i RJ?

Jeg startet i RJ under et samarbeid mellom RJ og andre skolekorps. Jeg ble overrasket av hvor bra det låt i forhold til Vestli skolekorps. Jeg synes det er morsomt å spille i RJ Jeg får nye utfordringer samtidig som spillegleden er på topp.

Livet utenfor RJ - hva jobber du med?

Jeg går førsteåret på kunst, design og arkitektur på Elvebakken vgs. Er voldsomt fornøyd med linja selv om jeg ikke kan tegne.

Andre hobbyer og interesser utenom RJ og musikk?

Jeg er glad i pc og elektroniske duppeditter. Jeg setter også pris på fin arkitektur og design.

Hvordan bidrar du i RJ?

Jeg prøver å møte opp på så mange øvinger som mulig, selv om jeg har en diktanalyse eller andre "morsomme" ting jeg skulle ha gjort.

Hva er din favoritt-RJ-låt?

Av utelåtene må det være "In the stone". Den skriker RJ når vi spiller den i gata. Av konsertlåtene synes jeg "Holmenkollmambo" er kulest.

Liker du best konserter eller utespilling?

Jeg elsker å spille konserter. Jeg føler med litt spesiell når jeg får være backstage og spille foran et publikum.

Hva er din beste RJ-opplevelse, og har du en god RJ-historie å fortelle?

Av konsertopplevelsene må det være konserten vi spilte med Sverre Indris Joner. Men det beste RJ-minne er fra konserten i konserthuset. Avisen var der for å intervjue oss, og de ville ha et bilde som illustrerte mangfoldet i RJ. De ville ha med den yngste og den eldste som spilte i RJ. Jeg var den yngste på den tiden og var ganske liten. Så derfor når journalisten så etter den minste, ropte han da han så meg: "Det er definitivt han!".

Vil du bli med og spille med oss i RJ? Ta en titt her:

http://www.romsas-janitsjar.no/blimed

#RJprofilen #RomsåsJanitsjar #LydenAvRJ

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!