top of page

RJ-profilen: Helene

Velkommen til RJ-profilen! RJ-profilen er en måte å møte medlemmene hos oss på, og bli litt mer kjent med oss som spiller i Romsås Janitsjar, og hvordan det er å spille hos oss.

Romsås Janitsjar RJ profilen

Navn:

Helene Svelle

Instrument:

Jeg spiller altsax (og av og til sopransax). Startet korpskarrieren i Vang Skolekorps, deretter Hamar Ungdomskorps. Var i mange år aktiv i en fantastisk saksofonkvartett. Spiller for tiden også i Bajazz Bigband.

Fartstid i RJ:

Har bare spilt i RJ i litt over 2 år (men føles som om jeg har vært der lengre enn det!)

Hvorfor valgte du å spille i RJ?

Jeg hadde ikke spilt på 10 år, men ble dratt med av en venninne. Det gikk greit å ta opp igjen spillingen, og jeg traff så mange hyggelige RJ-medlemmer som det var lett å bli kjent med. Så jeg vil si at det gode miljøet er det beste med RJ.

Livet utenfor RJ - hva jobber du med?

Er systemutvikler og jobber som IT-sjef.

Andre hobbyer og interesser utenom RJ og musikk?

Har 3 barn, så de opptar det meste av min fritid. Jeg er litt nerdete.

Hvordan bidrar du i RJ?

Jeg forsøker så godt jeg kan å holde onsdagen "hellig" slik at jeg kan bidra med stabilt oppmøte. For tiden er jeg gruppeleder på saxrekka.

Hva er din favoritt-RJ-låt?

Jeg liker nesten all type musikk! Fra marsjheftet vil jeg velge Dovregubbens Hall. Ellers liker jeg "lakrisnoter" som jeg kaller det, altså utfordrende noter, kanskje i raskt tempo. Storbandmusikk liker jeg også.

Liker du best konserter eller utespilling?

Innespilling, for da hører jeg de andre bedre.

Hva er din beste RJ-opplevelse, og har du en god RJ-historie å fortelle?

Hastverk er lastverk! Jeg var sent ute, leste jeg beskjeder i farta og mistolket ETT ord. Dermed møtte jeg opp på julekonserten i full uniform, som den eneste. Men med kreative RJ-venner løste situasjonen seg raskt.

 

Vil du bli med og spille med oss i RJ?

Ta en titt her:

Utvalgte innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
bottom of page