Nye impulser med prosjektdirigenter.

Romsås Janitsjar har i en periode prosjektdirigenter - for å utvikle oss enda videre og få nye utfordringer og impulser. Vi stifter bekjentskap med hele fire spennende prosjektdirigenter i 2017 og 2018.

Romsås Janitsjar ville prøve ut noe vi ikke har gjort før, og det er å ha prosjektdirigent i en periode. Vi håper på denne måten at vi vil utvikle oss enda videre musikalsk og få nye utfordringer og impulser. Fra oppstart i høstsesongen 2017 til og med vårsesongen 2018 samarbeider vi med fire særdeles dyktige dirigenter. De fire prosjektdirigentene er Eckhard Baur, Jarle Storløkken, Ante Skaug og Tarjei Grimsby. Les mer om dem nedenfor.

Eckhard Baur

Eckhard Baur er en tysk jazztromponist , komponist og orkesterleder bosatt i Norge siden 1995. Han har sin utdannelse i jazzmusikk fra musikkakademiet i Köln og musikkonservatoriet i Mainz. Etter endt utdannelse var han med i en rekke band i Tyskland og Sveits, og fikk i 1989 utmerkelsen "beste unge jazzgruppe i Baden-Württemberg" med kvintetten "Cornichon". Han var kapellmester for TV2s serie "Skal vi danse?" i perioden 2006 – 2009. Eckhard er ansatt som amanuensis ved Universitetet i Oslo, Institutt for musikkvitenskap, i tillegg til å jobbe som frilans musiker, orkesterleder, komponist og arrangør. Romsås Janitsjar har siden 2010 hatt jevnlig samarbeid med Eckhard Baur, både som dirigent, instruktør og soloist på konserter vi har hatt. Bildet over er fra en av konsertene vi har hatt med han. Eckhard var prosjektdirigent for oss fra oppstart høstsesong 2017 til og med konsert i oktober 2017.

Jarle Storløkken

Jarle Storløkken (født 1. april 1977) er en norsk gitarist, komponist og dirigent fra Lørenskog. Han har spilt i flere grupper og medvirket på mange CD-utgivelser. Han er nevøen til Ståle Storløkken. Fast arrangør for tenThing Brassensemble, kunstnerisk leder Tine Thing Helseth.

Ante Skaug

Ante Skaug er utdannet slagverker og dirigent fra Oslo, Stockholm og London. Han har internasjonal erfaring som pedagog og orkesterleder, og har jobbet med workshops innenfor slagverk og STOMP siden 1991.

Tarjei Grimsby

Tarjei Grimsby (født 15. april 1971) er en norsk musiker (trombone) som har sitt virke innen klassisk og jazz. Han er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble, men er også aktiv som frilanser innenfor teater, studio og TV. Han har vært fast i blåserekken til det norske rockebandet Bigbang og i orkesteret i TV 2-programmet Skal vi danse. Grimsby er mye brukt som solist og har i senere tid også jobbet mye som dirigent. Han ble i 2016 som første trombonist i Skandinavia, artist for det prestisjetunge trombonemerket Rath. Vi har tidligere samarbeidet med Tarjei, både som vikardirigent og solist på en av våre konserter. Bildet er fra en av konsertene vi har hatt sammen med han.


Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!