Tarjei Grimsby blir ny musikalsk leder i Romsås Janitsjar

Romsås Janitsjar (RJ) har ansatt trombonist og dirigent Tarjei Grimsby som ny musikalsk leder og ser fram til et langt og godt samarbeid med denne dyktige og trivelige musikkpersonligheten.​

En av Norges fremste trombonister

Tarjei Grimsby (født 15. april 1971) er en norsk musiker som har sitt virke innen klassisk og jazz. Tarjei er utdannet fra Norges musikkhøgskole og regnes i dag som en av Norges fremste og mest allsidige trombonister. Han er fast ansatt i Det Norske Blåseensemble, men er også aktiv som frilanser innenfor teater, studio og TV.

Ettertraktet som dirigent og solist

Tarjei har også deltatt på mange plateinnspillinger, og har samarbeidet med en rekke artister. Han ble i 2016 som første trombonist i Skandinavia artist for det prestisjetunge trombonemerket Rath.

Tarjei er en ettertraktet solist og dirigent og mye brukt av forskjellige korps, orkestre og storband i Norge.

Vi ser fram til et spennende samarbeid med Tarjei framover!

OM ROMSÅS JANITSJAR Romsås Janitsjar (RJ) har medlemmer fra hele Stor-Oslo med et felles mål om å levere en skikkelig musikalsk opplevelse – uansett oppdrag eller publikum. RJ har gjennom snart 40 år opparbeidet seg omdømme som et av Groruddalens kulturelle flaggskip og er et av Oslos signaturkorps. Vi har lang tradisjon med å arrangere store, utradisjonelle og gnistrende konserter med kjente artister. Tidligere har vi hatt dirigentpersonligheter som blant annet Bjørn Morten Kjærnes, Even Kruse Skatrud og Stein Erik Tafjord, og fra våren 2018 ledes vi av Tarjei Grimsby. Vi er en gjeng med glade amatører og ønsker at alle, uansett musikalsk nivå, kan finne en plass hos oss. Nøkkelordene på musikken vi spiller, er utradisjonelt og publikumsvennlig – både når det gjelder repertoar og type arrangementer. Nesten all musikken er spesialarrangert for RJ; publikum skal kjenne igjen RJ-stilen og lyden av RJ. Konsertene våre skal strekke RJ, gjester og publikum til nye høyder ved å blande lydbildet vårt som orkester med lydbildet til våre gjester sammen til en ny enhet. Dette klarer vi ved å skrive arrangementer tilpasset oss som orkester sammen med artistene, med deres låtmateriale som utgangspunkt. Vil du spille med oss? Les mer her

#Dirigent

Utvalgte innlegg
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
Kontakt Romås Janitsjar

KONTAKT

Her kan du finne kontaktinfo til oss.

info@romsas-janitsjar.no

Spill i Romsås Janitsjar

BLI MED I RJ

Romsås Janitsjar har medlemmer fra hele Stor-Oslo og ønsker alltid nye medlemmer velkommen på alle instrumenter!

REFERANSER

Ta en titt hva andre sier om oss både på konserter og i gata.

Grasrotndele Romsås Janitsjar

GRASROTANDELEN

Velg Romsås Janitsjar som din grasrotmottaker. Romsås Janitsjar får syv prosent av det du tipper for, men gevinsten din blir like stor.

 

Dobbel gevinst, altså!