top of page

RJ-profilen: Birgitte

Velkommen til RJ-profilen! RJ-profilen er en måte å møte medlemmene hos oss på, og bli litt mer kjent med oss som spiller i Romsås Janitsjar, og hvordan det er å spille hos oss.

Navn:

Birgitte Andreassen Oppen

Instrument:

Fløyte, kan også spille litt piano. Jeg begynte i Lunner Skolekorps, og da begynte jeg med Klarinett. Jeg har også spilt i Hadeland Janitsjar

Fartstid i RJ:

Jeg har spilt i RJ siden Høsten 2016.

Hvorfor valgte du å spille i RJ?

Jeg valgte å spille i RJ, fordi jeg trengte en forandring og jeg hadde hørt mye bra om dem. Jeg liker veldig godt miljøet, og stoffet vi spiller. Det positive med RJ er at vi ikke spiller vanlige marsjene og stykkene. En annen positiv ting med RJ er at vi alltid har åpne armer og ønsker alle som vil, velkommen.

Livet utenfor RJ - hva jobber du med?

Jeg går 2. året på vgs. Jeg går musikklinja.

Andre hobbyer og interesser utenom RJ og musikk?

Fotografi

Hvordan bidrar du i RJ?

Jeg bidrar mest sosialt.

Hva er din favoritt-RJ-låt?

Jeg tenker at min favorittlåt er "Children of Sanchez". Jeg liker den låta av forskjellige grunner. Jeg liker den på måten instrumentene er lagt sammen og hvordan låta høres i sin helhet. Jeg liker det også på hvordan rytmen ligger under alle instrumentene som spiller.

Hør et lite klipp fra Children of Sanchez nedenfor:

Liker du best konserter eller utespilling?

Jeg liker begge, men liker bedre konsert. Det er vel mest fordi at det kan man ha året rundt uansett vær, og det er litt lettere for musikerne. I tillegg får man se litt mer av korpset/musikerne på konsert enn det man kan på utespilling.

Hva er din beste RJ-opplevelse, og har du en god RJ-historie å fortelle?

Jeg har hatt mange gode opplevelser med RJ, men en av de koseligste tror jeg må være turen vi hadde til Sverige og til Liseberg.

 

Vil du bli med og spille med oss i RJ? Ta en titt her:

Utvalgte innlegg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nylige innlegg
Alt om RJ
No tags yet.
bottom of page